srijeda, 29. svibnja 2013.

Što je novo ljeti?

Bok pingvini!

Kao što je Felipe napisao u prethodnom postu nešto zanimljivo nam dolazi ovega ljeta. Danas sam otkrio da nam se otvorila prva sličica. pa pogledajmo:


Možda nećete odmah shvatiti o čemu je riječ. Vjerujte mi nisam ni ja, ali ima to itekakvu vezu jedno s drugim. 

U novinama piše da nam Furniture katalog dolazi 13 lipnja. Naizgled ja pričam gluposti i nešto što nema veze s vezom, ali ako ostanete sa mnom još malo otkriti ću vam misteriju slike. Dakle stvari u katalogu će biti jezive kako piše. To mene, a možda i vas podsjeća na čudovišta. Sad je jedino pitanje kakve veze čudovišta imaju s prvom slikom, a na njoj je ako sam dobro primjetio nekakav štap ili držač.

Kad pogledate držač na njemu nije ništa strašno, ali što ako njegov gazda nešto krije. Ova detektivska situacija me potaknula na razmišljanje pa sam malo pogledao što internet kaže i ostao sam zapanjen.

Kažu da slika vrijedi više od riječi pa da vidimo što slika kaže:


Na prvi pogled me ta slika zapanjila bez razloga, ali sam našao razlog. Ovaj mali zeleni ima identični držač kao i na prvoj slici pa sam zaključio da bi bilo dobro to podijeliti sa svima vama. 

Je li ovo sve točno?

Možemo li reći "Šefe riješili smo slučaj." ili smo propustili koji važan detalj? Sva vaša pitanja, zaključke, mišljenja ili nešto četvrto svakako napišite u komentarima.

Do idućeg posta ili neke nove detektivske priče pozdravlja vas...

~ Skater Profi

4 komentara :

DeluXe661 kaže...

odlično si to skužio bravo!!!!!!
možda bi i ja skužio ali nisam imo priliku jer jučer nisam mogo na komp-_-

Lenco kaže...

Skater predobar post!!

Skater Profi kaže...

hvala ti lenco i hvala deluxe

Klorofilip kaže...

U potpunosti se slažem. Izvrstan post!

Objavi komentar

Hvala na Vašem komentaru!