nedjelja, 14. listopada 2012.

Halloween Party 2012 sneak peakovi

Pozdrav svima!

Pripremite se za čitanje jer ovdje ćemo reći što sve znamo o nadolazećem Partyu. Prvo ono novo, većina ne zna za ovaj video koji je objavljen 12.10.:


U ovom se videu pojavljuje Businesmoose tražeći Polo Fielda. Ovdje se na svakom koraku Businesmoosea pojavljuje Polo Field kao duh! U ovom videu možemo mnogo toga saznati, nego idemo dalje. Sljedeći video je "I Dare You":


Riječima "I Dare You" ulaze u kuću i susreću se sa duhovima. Ono što je tu najzanimljivije je što možemo vidjeti kako se može pretvarati u duhove (26. sekunda). Ako ste imali pitanja u vezi prvog videa ovo bi vam moglo pomoći:


Znači Businesmoose je kasnio, zatim je on ušao u kuću i rekao "Ghost googles on". Ako dobro pogledate vidjeti ćete da je Businesmoose krenuo lijevo, a Polo Field desno. I on je ušao u prostoriju koja je za membere:


Znači sve što su pričali da će svi moći biti duhovi je netočno ili? A ovo su Sneak Peekovi koji su dolazili prije dva tjedna: prvi, drugi, poruka od Garya i treći. Nadam se da vam je ovaj post pomogao odgovoriti na sva vaša pitanja. Uživajte jer Halloween Party nam je sve bliži i bliži! ;)

~ Leo

4 komentara :

Anonimni kaže...

halloween a ne helloween xd

Anonimno kaže...

Svako se s vremena na vrijeme dogode pogreške :)

Anonimno kaže...

Nebi smetala ni koja pohvala za ovakav veliki post koji sam pisao dva sata ;D

Anonimno kaže...

jedva čekam!!!!!
sutra počinje!!!!!

Objavi komentar

Hvala na Vašem komentaru!